Hae talkoolaiseksi Keskiaikaisille markkinoille

Keskiaikaiset markkinat etsivät talkoolaisia auttamaan tapahtuman järjestelyissä!

 

Keskiaikaiset markkinat koostuvat Vanhan Suurtorin alueella 1.−4.7.2021 toteutettavista esityksistä, joita pääsee seuraamaan rajallinen määrä yleisöä.

 

Keskiaikaisilla markkinoilla on talkoolaisille erilaisia töitä tarjolla: asiakaspalvelua, siivousta, verkkotapahtuman valvomista, varausten tarkastamista, tapahtuman pystyttämistä ja purkamista sekä taukotilan ylläpitoa. Hakijoilta ei edellytetä aiempaa kokemusta tapahtumatyöskentelystä, vaan reipasta asennetta ja innostusta auttaa Keskiaikaisia markkinoita! Talkoolaiset perehdytetään tehtäviinsä. Talkootyö perustuu vapaaehtoisuuteen, eikä siitä makseta palkkaa. Sen sijaan talkoolainen saa työskennellä mukavassa talkooyhteisössä, pääsee tekemään vaihtelevia tehtäviä ja saa upean kokemuksen ollessaan mahdollistamassa Keskiaikaisia markkinoita! Talkoolaisena työskentely on hieno mahdollisuus päästä seuraamaan Keskiaikaisten markkinoiden järjestämistä kulisseista käsin.

 

Koronatilanteen vuoksi tapahtuman turvallisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota, mikä näkyy mm. ennakkoilmoittautumisessa tapahtumaan. Talkoolaiset ohjeistetaan toimimaan niin, että tapahtuma saadaan järjestettyä turvallisesti.

 

Ilmoittautuminen on auki 27.6. saakka. Ilmoittautumaan pääset täältä.

 

Ilmoita lomakkeessa ensisijaiset kiinnostuksen kohteesi talkootehtävissä, sekä se, milloin olisit käytettävissä. Talkoolaisten vuorot ovat pääasiassa 5-7 h mittaisia sisältäen ruokailun ja tauot. Vuorot sijoittuvat tapahtuman ajalle 1.-4.7. ja muutamalle muulle päivälle. Voit osallistua tapahtumaan ja sen järjestelyyn talkoolaisena vaikka jokaisena talkoopäivänä. Pyrimme järjestämään talkootehtävät hakijoiden kiinnostuksen kohteiden mukaan, mutta valmistaudu siihen, että saatat päästä työskentelemään myös muussa tehtävässä kuin ensisijaisesti toivomassasi tehtävässä.

 

Keskiaikaiset markkinat järjestää voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys Turun Suurtorin keskiaika ry.

 

Lisätietoja talkootyöstä antaa:
Mikko Saira
Projektityöntekijä
puh 040 132 9994
mikko@keskiaikaisetmarkkinat.fi