|

Keskiaikaisten markkinoiden virtuaalitorin myyntipaikkojen haku on avautunut 12.4.

Keskiaikaisten markkinoiden torimyynti järjestetään 1.−4.7.2021 viime vuoden tapaan virtuaalitorina verkossa. Mukaan pääsevät myyjät, joiden tuotteet sopivat keskiajan henkeen ja joilla on etämyyntimahdollisuus. Virtuaalitorin myyntipaikkojen haku on käynnistynyt maanantaina 12.4.2021 Torimyynti-sivulla, jolla on linkki hakulomakkeeseen ja tarvittavat ohjeet. Mukaan voi hakea lähettämällä hakulomakkeen helatorstaihin 13.5.2021 mennessä.

Keskiaikaisten markkinoiden virtuaalitori järjestettiin viime vuonna ensimmäistä kertaa, ja Keskiaikaisia markkinoita järjestävän Turun Suurtorin keskiaika -yhdistyksen saaman palautteen perusteella suurin osa mukana olleista myyjistä haluaisi osallistua jatkossakin vastaavaan verkkotapahtumaan. Tori koostui helposti selattavasta verkkosivusta ja eläväisestä Facebook-ryhmästä, jossa myyjät ja markkinavieraat kohtasivat.

− Erityisen suosittu Facebookin virtuaalitorilla oli Muistellaan yhdessä! -ketju, joka keräsi markkinamyyjiltä ja -kävijöiltä toista sataa muistoa Keskiaikaisten markkinoiden värikkäästä historiasta. Tästä onkin hyvä ponnistaa tänä vuonna Keskiaikaisten markkinoiden 25-vuotisjuhlavuoteen, iloitsee myyjävastaava Meri Vuohu.

Mikäli koronatilanne helpottuu kevään edetessä, Turun Suurtorin keskiaika -yhdistys selvittää mahdollisuutta järjestää myös torimyyntiä paikan päällä Vanhalla Suurtorilla epidemian sallimissa rajoissa. Tästä tiedotetaan tarkemmin toukokuun aikana.

 

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Meri Vuohu
tuotantoassistentti / myyjävastaava
040 132 9993
meri@keskiaikaisetmarkkinat.fi