Kuvassa myyntikoju jonka pöydälle on aseteltu violetteja luonnonkukkia liinan pöölle
|

Myyjäksi Keskiajan Turun markkinatorille? Haku käynnissä tiistaihin 28.3.2023 saakka!

Turun Suurtorin keskiaika ry järjestää 29.6.–2.7.2023 Keskiajan Turun markkinatorin Vanhalla Suurtorilla, keskiajan Turun sydämessä. Perinteikkäät Keskiaikaiset markkinat ovat saaneet uuden nimen ja tuoreen ilmeen, mutta markkinamyynti järjestetään pitkälti totuttuun tapaan.

Etsimme myyjiksi käsityön taitajia monilta eri aloilta keskiajan henkeen sopivine tuotteineen. Markkinoilla samalla, kun käsityöläiset kaupittelevat tuotteitaan, vaeltelevat aateliset, kirkonmiehet, ilveilijät, huovit, piiat ja rengit yleisön seassa omine juoruineen ja juttuineen. Myyntipaikkoja on sadalle myyjälle, ja kävijöitä oli vuonna 2022 noin 130 000 henkeä.

Arvostamme myyjien valinnassa selkeää, luonnonmateriaaleista valmistettua tuotekokonaisuutta, joten laadukas, omaperäinen ja keskiajan henkeen sopiva käsityö on tuoteraadituksessa vahvoilla. Myyntipaikkaa voi hakea, vaikkei pääsisikään paikan päälle tuotenäytteitä tuomaan. Neuvot tähänkin löytyvät nettisivujen hakuohjeista, vinkkaa myyjävastaava Meri Vuohu.

Lisätietoja:

Meri Vuohu
myyjävastaava
puh. 040 132 9993
meri@suurtorinkeskiaika.fi