Kannatusjäsenet

Tue Turun Suurtorin keskiaika ry:n toimintaa – liity kannatusjäseneksi!

Kiinnostavatko sinua keskiaika, historia ja perinteet? Haluatko, että Turussa järjestetään jatkossakin ohjelmallisia koko perheen ilmaistapahtumia Vanhan Suurtorin historiallisissa puitteissa? Turun Suurtorin keskiaika ry:n kannatusjäsenyys on oiva tapa olla mukana tukemassa Keskiajan Turku -tapahtuman toteuttamista ja Turun Suurtorin keskiaika ry:n toimintaa!

Kannatusjäseneksi voi liittyä jokainen, joka haluaa edesauttaa Keskiajan Turku -tapahtuman laadukasta järjestämistä. Kannatusjäsenyyden tarkoituksena ei ole pelkkä rahallinen tuki, vaan kannatusjäsenet pääsevät mukaan Keskiajan Turun toimintaan. Kannatusjäsenet saavat vuosittain monenlaisia rahanarvoisia etuja.

Kannatusjäseniksi voivat liittyä yksityishenkilöt, perheet (sis. vanhemmat ja alaikäiset lapset) sekä yritykset ja yhteisöt:

YKSITYISHENKILÖN KANNATUSJÄSENYYS 20 euroa
PERHEEN KANNATUSJÄSENYYS 50 euroa
YRITYKSEN TAI YHDISTYKSEN KANNATUSJÄSENYYS 100 euroa

Liittyminen kannatusjäseneksi

Liity Turun Suurtorin keskiaika ry:n kannatusjäseneksi täyttämällä ja allekirjoittamalla virallinen liittymislomake ja varmistat, että kaikille ilmaisia kulttuuritapahtumia toteutetaan myös tulevaisuudessa! Liittymislomakkeen täyttämisen ja jäsenmaksun maksamisen jälkeen lähetämme sinulle kannatusjäsenkortin, jota näyttämällä pääset nauttimaan jäsenyydestäsi!
Liittymislomake

Kannatusjäsenedut vuonna 2024

Aboa Vetus & Ars Nova -museossa kannatusjäsenet ovat oikeutettuja 10 %:n alennukseen pääsylipun hinnasta. Ravintola Teinissä ja Gastropub Löydössä kannatusjäsenet saavat 20 % alennuksen kaikista pääruoista ja hanatuotteista. Etu on henkilökohtainen ja perhekannatusjäsenillä perhekohtainen. Lisää etuja varmistuu kevään aikana!

Lisäksi kannatusjäsenet saavat 20 % alennuksen Keskiajan Turun virallisista myyntituotteista ja keskiaikapuvun vuokrasta ympäri vuoden sekä Vanhan Suurtorin joulussa lämmintä mehua maksutta tapahtuman infopisteestä. Kannatusjäsenille järjestetään vuoden mittaan ohjelmaa. Jo heti toukokuussa pääsetkin kuulemaan asiantuntijaluennot Naantalin luostarista 1400-luvulla ja pyhiinvaeltajista keskiajan Suomessa.

Kannatusjäsenetujen lunastamiseksi tulee näyttää voimassa oleva kannatusjäsenkortti.

Lisätietoja

Meri Vuohu
hallintojohtaja
puh. 040 132 9993
meri@suurtorinkeskiaika.fi