Hae myyjäksi Keskiajan Turun markkinatorille!

Turun Suurtorin keskiaika ry järjestää 27.–30.6.2024 Keskiajan Turun markkinatorin Vanhalla Suurtorilla, keskiajan Turun sydämessä. Etsimme myyjiksi käsityön taitajia monilta eri aloilta keskiajan henkeen sopivine tuotteineen. Markkinoilla samalla, kun käsityöläiset kaupittelevat tuotteitaan, vaeltelevat aateliset, kirkonmiehet, ilveilijät, huovit, piiat ja rengit yleisön seassa omine juoruineen ja juttuineen. Myyntipaikkoja on sadalle myyjälle, ja kävijöitä oli vuonna 2023 noin 120 000 henkeä.

Myyntipaikkaa haetaan toimittamalla täytetty ja omakätisesti allekirjoitettu hakulomake sekä tuotenäytteet tai -kuvat Turun Suurtorin keskiaika ry:lle tiistaihin 12.3. klo 18 mennessä. Myyjät valitaan saman viikon aikana tuoteraadituksessa. Tarkempaa tietoa myyntipaikan hakemisesta, osallistumisehdoista ja paikkojen hinnoista voit lukea Myyjät-sivulta ja sieltä ladattavasta hakulomakkeesta.

Arvostamme myyjien valinnassa selkeää, luonnonmateriaaleista valmistettua tuotekokonaisuutta, joten laadukas, omaperäinen ja keskiajan henkeen sopiva käsityö on tuoteraadituksessa vahvoilla. Myyntipaikkaa voi hakea, vaikkei pääsisikään paikan päälle tuotenäytteitä tuomaan. Neuvot tähänkin löytyvät nettisivujen hakuohjeista, vinkkaa myyjävastaava Meri Vuohu.

Lisätietoja:

Meri Vuohu
myyjävastaava
puh. 040 132 9993
meri@suurtorinkeskiaika.fi