Hei kaikki mahdolliset Keskiajan Turun uudet Työnäytösalueen toimijat!

Keskiajan Turku- tapahtuma järjestetään jälleen Vanhalla Suurtorilla ja Porthaninpuistossa 27.- 30.6.2024 to – pe klo 12 – 20 ja la – su klo 12 – 18.

Kokoamme tänäkin vuonna Porthaninpuistoon Työnäytösalueen, johon uudetkin toimijat olisivat vallan tervetulleita.

Työnäytösalue koostuu monenlaisista käsityön osaajista ja perinnetöiden taitajista. Menneinä vuosina Työnäytösalueella on saanut ihastella mm. taontaa, elämää Viikinkiteltassa, useiden eri muinaistekniikoiden osaajien kättentöitä, historiallista tanssia sekä jäsenkorjausta.

Työnäytösalue on osa suurta Keskiajan Turku 2024 -tapahtumaa keskiajan Turun sydämessä. Mukana näyttävästi jälleen myös Keskiajan Turun markkinatori sekä markkinaväen joukossa vaeltelevat keskiaikaiset aateliset, kirkonmiehet, ilveilijät, huovit, piiat ja rengit. Nauru, juorut ja laulukin kantautuu jokaisen markkinakävijän korviin myös tänä kesänä. Tärkeä osa Keskiajan Turku -tapahtumassa on toki aina ollut myös mm. erilaiset musiikki- ja tanssiesitykset. Niin on tänäkin vuonna.

Nyt siis mietintämyssy päähän ja pohtimaan, olisiko teillä tarjota sopivaa osaamista työnäytökseksi tai kenties muuta alueelle sopivaa ohjelmaa Työnäytösalueelle, tämän kesän Keskiajan Turku -tapahtumaan.

Uusien mahdollisten Työnäytösalueen toimijoiden yhteydenottoa toivon viimeistään 31.3.2024 mennessä mieluiten aluksi s-postilla; merja@suurtorinkeskiaika.fi, liitättehän mukaan pienen esittelyn toiminnastanne sekä myös muutaman kuvan, kiitos.

Toivottavasti lähdette kanssamme keskiaikaiseen seikkailuun!

Aurinkoisin Keskiaikaterveisin,
Merja