Myyntipaikkoja voi vielä hakea

Turun Suurtorin keskiaika ry järjestää tänäkin vuonna Keskiajan Turku -tapahtuman (aiemmin Keskiaikaiset markkinat) 27.–30.6.2024. Etsimme edelleen eri käsityöalojen myyjiä, jotka pystyvät tarjoamaan keskiajan henkeen sopivia tuotteita.

Vanhalle Suurtorille, keskiaikaisen Turun sydämeen, luodaan yleisön joukossa esitettävä näytelmä koko perheelle. Kun käsityöläiset tarjoavat tuotteitaan myyntiin, rälssi, papit, sotilaat, piiat, maalaiset ja monenmoiset vitsiniekat vaeltavat torilla juoruilemassa ja kertomassa tarinoita. Keskiajan Turussa on paikkoja sadalle myyjälle, ja tapahtumaan osallistui vuonna 2023 noin 120 000 kävijää.

Markkina-alueella myytävien tuotteiden edellytetään olevan luonnonmateriaaleista valmistettuja, ja niiden tulee olla keskiajan henkeen sopivia. Arvostamme yhtenäisiä tuotekokonaisuuksia ja aitoa käsityötä. Keskiaikainen henki tulee huomioida myös kaikessa tuotteen pakkauksessa, kojun somistuksessa ja myyjän asussa.

Lisätietoja, mukaan lukien myyntipaikkojen hinnat ja myyntiajat, hakulomakkeen sekä kaiken muun, mitä sinun tulee tietää ennen hakemista, löydät Myyjät-sivulta.