Kevään 2020 harjoittelupaikat on julkaistu!

Keskiaikaiset markkinat on Turun Vanhalla Suurtorilla vuosittain järjestettävä Suomen suurin keskiaika- ja muinaistapahtuma. Ohjelmallisen suurtapahtuman markkinapäiviä rytmittävät moninaiset teatteri-, sirkus-, tanssi- ja musiikkiesitykset sekä perinteinen käsityö- ja ruokamyynti. Tänä kesänä tapahtumaa vietetään neljän päivän ajan­ 25.‒28.6.2020 to‒pe klo 12‒20 ja la‒su klo 12‒18.

Haemme nyt joukkoomme oma-aloitteisia ja reippaita tapahtumatuotannosta kiinnostuneita harjoittelijoita. Opintoihin sisällytettäviä harjoittelupaikkoja on tarjolla tuotantotehtävien lisäksi tapahtumalavastuksen ja tarpeiston; puvustuksen ja näytelmäproduktion parissa. Harjoittelijoiden tehtävät muodostuvat ennen tapahtumaa, tapahtuman aikana ja tapahtuman jälkeen toteutettavista avustavista tehtävistä. Harjoittelijat saavat läpi harjoittelujakson ammattilaisten ohjausta ja tukea.

 

Avoinna olevat harjoittelupaikat lyhyesti kuvattuna:

Tuotantoharjoittelija työskentelee mm. tuotannon avustavissa tehtävissä ja markkinointiviestinnän parissa.  Harjoittelija saa lisäksi osallistua ‒ ohjatusti ‒ oman tuotannollisen osa-alueen toteutukseen. Harjoittelijalta edellytetään Office-ohjelmien hallintaa ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Harjoittelun ajankohta on huhtikuu‒heinäkuun puoliväli, tarkempi aika ja kesto ovat joustavasti sovittavissa.

Puvustusharjoittelija työskentelee ammattilaisen ohjauksessa saaden tukea ja ohjausta läpi harjoittelujakson. Osana puvustustiimiä harjoittelija pääsee suunnittelemaan ja valmistamaan esiintyjien ja työryhmän pukuja keskiaikaisia asuesimerkkejä mallintaen. Harjoittelijalta odotetaan oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta. Aiempi kokemus tai harrastuneisuus alalta katsotaan eduksi. Harjoitteluaika on toukokuu‒heinäkuun puoliväli, tarkempi aika on joustavasti sovittavissa.

Lavastus- ja tarpeistotiimin harjoittelija osallistuu tapahtuma-alueen lavasteiden rakentamiseen ja pystytykseen sekä rekvisiitan organisointiin. Työskentely tapahtuu ohjatusti, tiiviissä yhteistyössä tuotantotiimin kanssa. Harjoittelijalle katsotaan eduksi aiempi kokemus tai harrastuneisuus alalta. Harjoitteluaika on huhtikuu‒heinäkuun alku. Harjoittelun tarkempi sisältö ja kesto ovat joustavasti sovittavissa.

Ohjaajan assistentti työskentelee harjoittelijana Keskiaikaisten markkinoiden markkinanäytelmäproduktiossa avustaen näytelmän ohjaajaa aikataulujen ja näytelmäharjoitusten suunnittelussa ja toteutuksessa. Harjoittelijalta edellytetään hyvää Office-ohjelmistojen käyttötaitoa, organisointikykyä sekä joustavan reipasta asennetta. Harjoittelu alkaa maalis‒huhtikuussa jatkuen heinäkuun alkuun. Harjoittelu sisältää jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä.

 

Lähetä lyhyt vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse osoitteeseen suvi@keskiaikaisetmarkkinat.fi. Paikat täytetään heti sopivien harjoittelijoiden löydyttyä. Harjoittelusta ei makseta palkkaa.

 

Otsikoithan sähköpostiviestin hakemuksestasi riippuen seuraavasti:
*Tuotantoharjoittelija / Keskiaikaiset markkinat 2020
*Puvustusharjoittelija / Keskiaikaiset markkinat 2020
*Lavastus- ja tarpeistoharjoittelija / Keskiaikaiset markkinat 2020
*Ohjaajan assistentti / Keskiaikaiset markkinat 2020

 

Hae mukaan jo tänään ja tule toteuttamaan kesän parasta keskiaikatapahtumaa kanssamme!


Lisätiedot:

Suvi Kotilainen
toiminnanjohtaja-tuottaja

Turun Suurtorin keskiaika ry
Vanha Suurtori 3
20500 Turku

puh. 040 132 9992
suvi@keskiaikaisetmarkkinat.fi