Keskiaikaisten markkinoiden myyjähaku päättyy 24.3.2020

Keskiaikaiset markkinat järjestetään kesäkuussa 25.–28.6.2020 Turun Vanhalla Suurtorilla. Keskiaikaisten markkinoiden aikaan Suurtorilla on tarjolla monipuolinen valikoima keskiajan henkeen sopivia käsityötuotteita ja elintarvikkeita. Tapahtumaan myyjiksi odotetaan edellisvuosien tapaan lähiseudun tuottajia, muita suomalaisia käsityöläisiä sekä mielenkiintoisia kansainvälisiä taitajia.

Myyntipaikkojen haku päättyy tiistaina 24.3.2020, jolloin hakemus ja tuotenäytteet tulee olla toimitettuina Vanhalle Suurtorille Brinkkalan taloon. Myyjähakulomake ja tarvittavat ohjeistukset ovat tulostettavissa Keskiaikaisten markkinoiden verkkosivuilta: http://keskiaikaisetmarkkinat.fi/torimyynti/

Tapahtumaan mukaan valitut myyjät valitsee tuoteraati. Vuosittain vaihtuva raati arvioi myyjäehdokkaiden sopivuutta keskiaika- ja muinaistapahtuman teemaan. Arvioinnissa painotetaan mm. tuotteissa käytettyjen materiaalien luonnonmukaisuutta, hyödynnettyä käsityötekniikkaa sekä tuotteiden laatua ja keskiaikaista autenttisuutta.

–  Keskiaikaisilla markkinoilla on vuosittain tarjolla eri käsityöalojen tuotteita, kuten puu- ja tekstiilitöitä, keramiikkaa ja taontatöitä. Tuotteiden valmistustavan ja materiaalien lisäksi keskiaikainen teema tulee huomioida pakkauksessa, kojun somistuksessa ja myyjän omassa pukeutumisessa, Keskiaikaisten markkinoiden myyjävastaava Meri Vuohu tarkentaa.

Keskiaikaiset markkinat järjestetään 25.–28.6.2020 Turun Vanhalla Suurtorilla. Ohjelmallisen koko perheen ilmaistapahtuman järjestää voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys Turun Suurtorin keskiaika ry. Viime vuonna Keskiaikaisilla markkinoilla oli mukana lähes sata myyjää ja tapahtumassa vieraili kaikkiaan noin 136 000 kävijää.

 

 

Lisätietoja:
Meri Vuohu
tuotantoassistentti / myyjävastaava

puh. 040 132 9993
meri@keskiaikaisetmarkkinat.fi
http://keskiaikaisetmarkkinat.fi