Liity Turun Suurtorin keskiaika ry:n kannatusjäseneksi!

Onko keskiaika lähellä sydäntäsi? Haluatko tukea Turun keskiaikaisten markkinoiden toimintaa?
Osoita rakkautesi keskiaikaa kohtaan ja liity Turun Suurtorin keskiaika ry:n kannatusjäseneksi!

Kannatusjäsenyyden avulla varmistat, että vuoden suurin keskiaika- ja muinaistapahtuma pysyy laadukkaana ja mielenkiintoisena tapahtumana myös tulevaisuudessa.

Kannatusjäseniksi voivat liittyä yksityishenkilöt, perheet sekä yritykset ja yhteisöt. Yksityishenkilön kannatusjäsenyys on vuodessa 20 euroa, perheen 50 euroa sisältäen vanhempien sekä alaikäisten lasten jäsenyyden. Yritykset ja yhdistykset voivat liittyä kannatusjäseneksi 100 euron vuosimaksulla. Turun Suurtorin keskiaika ry muistaa kannatusjäseniään mm. järjestämällä jäsenistölle tilaisuuksia ja tarjoamalla rahanarvoisia etuja.

Kannatusjäsenet saavat mm. 15 % alennuksen WarusSeppäin Killan järjestämien kurssien kurssimaksuista sekä ravintola Teinin pääruoista. Turun museokeskuksen kohteissa kannatusjäsenet ovat oikeutettuja alennukseen pääsylipun hinnasta. Kirjakahvilassa kannatusjäsenten kahvi maksaa 1,50 € (norm. 2,00 €). Tämän lisäksi kannatusjäsenet saavat 20 % alennuksen Keskiaikaisten markkinoiden virallisista myyntituotteista ja keskiaikapuvun vuokrasta ympäri vuoden sekä maksutta lämmintä mehua Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoilla tapahtuman Infopisteestä.

Lue lisää kannatusjäsenyydestä osoitteessa: http://keskiaikaisetmarkkinat.fi/info/kannatusjasenet/

 

 

Lisätiedot:
Tiina Hartikainen
projektityöntekijä
p. 040 132 9994
tiina@keskiaikaisetmarkkinat.fi