Onnittele Keskiaikaisia markkinoita juhlavuoden kunniaksi!

Keskiaikaiset markkinat täyttävät tänä vuonna 25 vuotta! Juhlavuoden kunniaksi tarjoamme mahdollisuutta onnitella markkinoita kahdella eri tavalla.

 

Ensimmäinen tapa onnitella Keskiaikaisia markkinoita on ostaa onnitteluilmoitus tapahtuman verkko-osuuteen. Onnitteluilmoituksen ostaminen on helppo tapa tukea tapahtumaa ja samalla onnitella markkinoita juhlavuoden kunniaksi. Onnitteluilmoituksen summat ovat ennalta määrätyt ja ovat seuraavat: 20 €, 50 €, 75 € ja 100 €. Onnitteluilmoituksen voivat ostaa niin yritykset, yhdistykset kuin yksityishenkilöt. Onnittelijoiden nimet/logot tullaan julkaisemaan Keskiaikaiset markkinat verkossa -sivustolla. Alla olevassa kuvassa on graafinen hahmotelma siitä, miten nimet/logot tullaan asettelemaan verkkoon. Laatikoissa näkyvät luvut ovat pikselikokoja. Onnitteluilmoituksen summat on suhteutettu laatikoiden kokoon. Pienimmällä summalla saat nimesi/logosi pienimpään laatikkoon ja isoimmalla summalla isoimpaan.

 

Pikselikoko viittaa tietokoneen ruudulla näytettävään pikselikokoon. Pienemmissä näytöissä taulukon sisältävä kenttä sivustolla saattaa skaalautua eri kokoon. Onnitteluilmoitusten paikat pysyvät skaalauksesta huolimatta kuitenkin samassa suhteessa toisiinsa nähden. Paikkojen järjestys ja asettelu eivät myöskään ole välttämättä hahmotelmaa vastaava, vaan järjestys määräytyy sen mukaan, mitä onnittelukokoja ostetaan. Hahmotelma ei muutenkaan ole ennalta määrätty, vaan onnittelijoita mahtuu enemmän kuin mitä hahmotelma antaa ymmärtää. Myöskään onnitteluilmoitusten määrät kokoihin nähden eivät ole rajattuja; vaikka esimerkkikuvassa suurimpia kenttiä onkin vain yksi, saattaa niitä olla lopullisessa kuvassa useampi.

 

Toinen tapa onnitella markkinoita on lähettää meille lyhyt onnitteluvideo. Videot tullaan julkaisemaan Youtuben kautta ja ne linkitetään sekä Keskiaikaiset markkinat verkossa -sivulle että tapahtuman Facebook-sivulle. Videolla voit onnitella markkinoita sekä kertoa, miksi Keskiaikaiset markkinat on tärkeä tapahtuma juuri sinulle. TÄRKEÄ HUOMAUTUS VIDEOSTA! Emme julkaise videoita, joissa on epäasiallista tai loukkaavaa sisältöä. Huomioithan myös, että onnitteluvideo saa kestää maksimissaan minuutin verran. Ideana on lähettää meille lyhyt video, jossa onnitellaan Keskiaikaisia markkinoita iloisessa hengessä!

 

Mikäli haluat onnitella Keskiaikaisia markkinoita juhlavuoden kunniaksi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@keskiaikaisetmarkkinat.fi 28.6.2021 mennessä. Lisää alla olevat tiedot sähköpostiviestiin.

 

Onnitteluilmoituksen ostaminen:

  • Kerro, millä summalla haluat ostaa onnitteluilmoituksen.
  • Kerro, ostatko onnittelupaikan yrityksenä, yhdistyksenä vai yksityishenkilönä. Mikäli haluat logosi onnittelutaulukkoon, liitä se sähköpostin liitteeksi.
  • Kerro laskutusosoitteesi.

 

 

Video-onnittelu:

  • Kerro, kenen nimissä videon lähetät. Videon voi lähettää yrityksen, yhdistyksen tai yksityishenkilön nimissä.
  • Muista, että video saa olla enimmillään minuutin pituinen.
  • Muista, että emme julkaise mitään videota, joka sisältää epäasiallista, loukkaavaa tai vastaavaa sisältöä.

 

 

Lisätietoja antaa:
Mikko Saira
Projektityöntekijä
puh 040 132 9994
mikko@keskiaikaisetmarkkinat.fi