Julia Gauffin ohjaajaksi Keskiaikaisille markkinoille

Keskiaikaisilla markkinoilla 28.6.–1.7.2018 esitettävän ulkoilmanäytelmän ohjaajaksi on valittu teatteri-ilmaisun ohjaaja Julia Gauffin. Kokeneen teatterialan ammattilaisen erityisosaamista ovat improvisaatioteatteri, fyysinen näyttelijäntyö sekä eri taidemuotoja yhdistävät työskentelytavat osana harjoitusprosessia.

 

Julia Gauffin on työskennellyt aiemmin ohjaajana monenlaisissa esittävän taiteen produktioissa. Viime vuosina hän on tehnyt yhteistyötä muun muassa Suomen Varjoteatteriyhdistyksen sekä HIT Helsingin kanssa ja hänen ohjauksiaan on nähty esimerkiksi Espoon Teatteri Joriinissa, Teatteri Eurooppa Neljässä Jyväskylässä sekä Turun Seikkailupuistossa. Historiallisesta teatterista hänellä on kokemusta Rosalan Viikinkikeskuksesta, jonne hän ohjasi vuonna 2014 viikinkien naiseuden mytologiaan perustuvan naamio-, nukke- ja musiikkinäytelmän Freija ‒ jumalatar näyttäytyy. Ohjaustöiden lisäksi Gauffin on toiminut teatteritaiteen opettajana ja yhteisötaiteilijana Helsingissä, Tampereen seudulla sekä Mombasan slummialueilla Keniassa.

 

Keskiaikaisten markkinoiden näyttelijähaku päättyy tiistaina 20.3.2018. Hakijoilta ei vaadita etukäteen keskiaikaharrastaneisuutta tai aiempaa kokemusta näyttelijäntyöstä. Reippaus, rohkeus, iloinen ja positiivinen asenne sekä kyky työskennellä suuressakin ryhmässä ovat sen sijaan tärkeitä. Vuoden 1400 keskiaikaiseen Turkuun sijoittuvan näytelmän käsikirjoittaa FT Tom Linkinen.

 

Hakulomake ja lisätietoja tapahtuman nettisivuilla:

 

Viime kesänä Keskiaikaisilla markkinoilla vieraili neljän päivän aikana 163 000 kävijää.

 

Lisätietoja:

Suvi Kotilainen
Tuottaja

puh. 040 132 9992
suvi@keskiaikaisetmarkkinat.fi
www.keskiaikaisetmarkkinat.fi