Keskiaikaiset markkinat verkossa -tapahtuma käynnistyy torstaina

Turun Suurtorin keskiaika ry järjestää ensimmäiset virtuaaliset Keskiaikaiset markkinat to–su 25.–28.6.2020 klo 10–20. Koronaepidemian vuoksi vuoteen 2021 siirtyneen toritapahtuman korvaava ohjelma rakentuu Facebookin virtuaalisesta markkinatorista ja esiintymislavasta sekä virtuaalitapahtumaa varten avatuista keskiaikaisetmarkkinatverkossa.fi-verkkosivuista.

 

Keskiaikaiset markkinat verkossa -tapahtuman teemavuosi on 1394, joka viitoittaa tietä myös ensi vuoden toritapahtumalle. Otteita ensi kesän markkinanäytelmästä tarjoaa virtuaalitapahtumaa varten videoitu näytelmäkohtaus. Ohjelmassa on myös taltioituja keskiaika-aiheisia luentovideoita ja blogitekstejä sekä musiikki-, tanssi- ja sirkusesityksiä. Ohjelmavideot julkaistaan Facebookissa Keskiaikaiset markkinat verkossa -tapahtumasivulla sekä keskiaikaisetmarkkinatverkossa.fi-sivulla.

 

Facebookissa on levinnyt jäljitelmiä Keskiaikaiset markkinat verkossa -tapahtumasivusta ja Keskiaikaiset markkinat -sivusta. Verkkotapahtumaan osallistujia pyydetään huomioimaan, ettei virallinen Keskiaikaiset markkinat verkossa -tapahtuma vaadi osallistujilta henkilö- tai maksutietojen jakamista missään tapauksissa. Ohjelma on kaikille maksutonta ja vapaasti katsottavissa joko Facebookissa tapahtumasivulla tai osoitteessa www.keskiaikaisetmarkkinatverkossa.fi. Tapahtumassa ei striimata maksullista ohjelmaa.

 

Oikean Keskiaikaiset markkinat verkossa -tapahtuman tunnistaa tapahtumanimestä ja tapahtuman järjestäjän nimestä. Tapahtuman virallinen nimi on Keskiaikaiset markkinat verkossa ja tapahtuman järjestäjänä on Keskiaikaiset markkinat. Kummassakaan nimessä ei ole vuosilukua.

 

Ohjelma on katsottavissa kesäkuun tapahtumapäivistä 25.–28.6.2020 alkaen verkossa julkaisuaikataulun mukaisesti. Ohjelma-aikataulu on luettavissa keskiaikaisetmarkkinatverkossa.fi-sivulla. Virtuaalitori on avoinna kaikkina tapahtumapäivinä klo 10–20.

 

Keskiaikaiset markkinat verkossa -tapahtuman virtuaaliset tapahtumalavat löytyvät osoitteista:
www-sivut: www.keskiaikaisetmarkkinatverkossa.fi
Virtuaalitori www-sivuilla: www.keskiaikaisetmarkkinatverkossa.fi
Ohjelman päälava www-sivuilla: http://keskiaikaisetmarkkinatverkossa.fi/paalava/
Virtuaalitori Facebookissa: https://www.facebook.com/groups/KAMvirtuaalitori/
Keskiaikaiset markkinat verkossa -tapahtumalava Facebookissa: https://www.facebook.com/events/550192602361384/
Virtuaalitapahtuman järjestäjä Facebookissa: https://www.facebook.com/keskiaikaisetmarkkinat/

 

Keskiaikaisten markkinoiden toritapahtuma järjestetään seuraavan kerran heinäkuussa 2021 Turun Vanhalla Suurtorilla. Ohjelmallisen koko perheen ilmaistapahtuman järjestää voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys Turun Suurtorin keskiaika ry. Vuonna 2019 Keskiaikaisilla markkinoilla oli mukana lähes sata myyjää ja tapahtumassa vieraili kaikkiaan noin 136 000 kävijää.

 

 

Lisätiedot ja yhteydenotot:
Suvi Kotilainen
tuottaja-toiminnanjohtaja

puh. 040 132 9992
suvi@keskiaikaisetmarkkinat.fi
www.keskiaikaisetmarkkinat.fi