Keskiaikaiset markkinat verkossa -tapahtuman ohjelma on julkaistu

Turun Suurtorin keskiaika ry järjestää kesäkuussa 25.–28.6.2020 tapahtumahistoriassaan ensimmäisen virtuaalitapahtuman. Keskiaikaiset markkinat verkossa -virtuaalitapahtuma järjestetään korvaavana ohjelmana vuoteen 2021 siirtyneelle toritapahtumalle.

 

Keskiaikaiset markkinat verkossa -tapahtumapaikkoja ovat tapahtumaa varten julkaistu verkkosivusto www.keskiaikaisetmarkkinatverkossa.fi ja kaksi Facebookissa julkaistua sivua: virtuaalitori-ryhmä ja päälava-tapahtumasivu.

 

Keskiaikaisetmarkkinatverkossa.fi-verkkosivuilla on yleistietoa verkkotorilla tuotteitaan markkinoivista myyjistä ja tapahtumaohjelmasta sekä hyödyllisiä linkkejä yhteystietoineen. Facebookin virtuaalitori on vuorostaan kaikille tapahtumasta kiinnostuneille tarkoitettu Facebook-ryhmä, jossa voi tutustua virtuaalitorin myyjiin sekä keskustella myyjien ja muiden tapahtumakävijöiden kanssa. Päälava-sivulla julkaistaan tapahtuman ohjelmasisältöä.

 

Keskiaikaiset markkinat verkossa -tapahtuman ohjelmassa on luvassa keskiaika-aiheisia videoluentoja sekä videoituja musiikki-, tanssi-, sirkus- ja teatteriesityksiä. Mukana ovat mm. Nostra & Damus – Suuri Kirppusirkus, Konsort Karhea & Meren sisaret, Satu Lankinen ja yhteiskokoonpano Unikankare & Muskotti. Luvassa on myös markkinanäytelmästä tuttujen hahmojen kuulumisia. Videoluentoja toteutetaan yhteistyössä Turku Centre for Medieval and Early Modern Studies -tutkimuskeskuksen ja Turun Historiallisen Yhdistyksen kanssa.

 

Virtuaaliohjelma on kaikille maksuton. Ohjelma on katsottavissa kesäkuun tapahtumapäivistä 25.–28.6.2020 alkaen verkossa julkaisuaikataulun mukaisesti. Ohjelmasisältö julkaistaan keskiaikaisetmarkkinatverkossa.fi-sivulla ja Facebookin päälava-sivulla. Virtuaalitori on avoinna kaikkina tapahtumapäivinä klo 10–20.

 

Keskiaikaiset markkinat verkossa -tapahtuman tapahtumalavat löytyvät seuraavista osoitteista:
Verkkosivu: www.keskiaikaisetmarkkinatverkossa.fi
Virtuaalitori: https://www.facebook.com/groups/KAMvirtuaalitori/
Päälava: https://www.facebook.com/events/550192602361384/
Instagram: https://www.instagram.com/kmturku/

 

Keskiaikaisten markkinoiden toritapahtuma järjestetään seuraavan kerran kesäkuussa 2021 Turun Vanhalla Suurtorilla. Ohjelmallisen koko perheen ilmaistapahtuman järjestää voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys Turun Suurtorin keskiaika ry. Vuonna 2019 Keskiaikaisilla markkinoilla oli mukana lähes sata myyjää ja tapahtumassa vieraili kaikkiaan noin 136 000 kävijää.

 

 

Lisätiedot ja yhteydenotot:
Suvi Kotilainen
tuottaja-toiminnanjohtaja

puh. 040 132 9992
suvi@keskiaikaisetmarkkinat.fi
www.keskiaikaisetmarkkinat.fi