| | | |

Ohjeita kävijöille

Tervetuloa Keskiajan Turkuun Vanhalle Suurtorille .

Tapahtuma-alueen kartta täällä

Tapahtumapaikka

Keskiajan Turku Vanhalla Suurtorilla ja alueen sisäpihoilla 29.6.-2.7.2023 to‒pe klo 12‒20 ja la‒su klo 12‒18. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Alueella kulkeminen

Suosittelemme julkisten kulkuvälineiden käyttöä, sillä Vanhan Suurtorin välittömässä läheisyydessä on vain rajoitetusti parkkipaikkoja. Tapahtuma-alue on kokonaan suljettu liikenteeltä markkinoiden aikana. Pyöräily on kielletty eikä alueelle pääse autolla.

Kulku on esteetöntä Vanhalla Suurtorilla ja Teinin sisäpihalle, mutta Brinkkalan sisäpihalla kulkeminen on haastavampaa mukulakivetyksen vuoksi.

Turvallisuus

Järjestyksenvalvojan tunnistaa keltaisesta liivistä. Järjestyksenvalvontaan saa yhteyden myös tapahtuman infopisteen kautta.


Ensiapupiste sijaitsee Porthanin puistossa, alueella on myös kiertävä ea-ryhmä.


Noudatathan onnettomuustilanteessa järjestyksenvalvojien ja tapahtumajärjestäjän ohjeita. Mikäli huomaat epäilyttävää toimintaa, niin ilmoitathan siitä järjestyksenvalvojille.

Kuinka toimia, jos eksyt

Jos eksyt tai joku seurastasi katoaa, tapahtuman infopiste toimii tapaamispaikkana. Jos kohtaat jonkun, joka on eksyksissä tai etsii jotakuta, ohjaa henkilö infopisteeseen.

Keskiajan Turku, Vanha Suurtori -tapahtuman infopiste sijaitsee Vanhan Raatihuoneen ja Brinkkalan talon kulmassa Vanhalla Suurtorilla lähellä joulurauhan julistusparveketta.

Ruoka ja juoma

Alueella on myynnissä sekä ruokaa että juomaa. Tarjontaan voit tutustua tarkemmin täällä

Maksaminen

Infopisteessä voit maksaa pankkikortilla. Huomaathan kuitenkin, että osa kauppiaista saattaa ottaa vastaan ainoastaan käteistä.

Löytötavarat

Löytötavaroita voit tiedustella infopisteestä tapahtuman aikana. Löytötavarat säilytetään Turun Suurtorin keskiaika ry:n toimistolla kaksi viikkoa tapahtumasta

Vesipiste

Infopisteessä on myynnissä vesipulloja. Omaa vesipulloa voi täyttää vesipisteestä Vanhan Raatihuoneen takapihalla.

Tarkempia ohjeita löydät sivulta ohjeet markkinakävijöille ja turvallinen markkinavierailu