Keskiaikaisten markkinoiden myyjähaku päättyy 12.3.

Suomen suurin keskiaika- ja muinaistapahtuma, Keskiaikaiset markkinat, järjestetään Turun Vanhalla Suurtorilla 27.–30.6.2019. Nelipäiväisen tapahtuman ainutlaatuiseen ilmapiiriin kuuluvat olennaisena osana lukuisten markkinamyyjien myyntituotteet. Keskiaikaiset markkinat järjestää Turun Suurtorin keskiaika ry, joka valitsee myös markkinoiden myyjät.

Myyntipaikkojen haku päättyy tiistaina 12.3.2019, jolloin hakemus ja tuotenäytteet tulee toimittaa Vanhalle Suurtorille Brinkkalan taloon. Myyjähakulomake ja tarvittavat ohjeistukset ovat tulostettavissa Keskiaikaisten markkinoiden nettisivuilta: http://keskiaikaisetmarkkinat.fi/torimyynti/

Keskiaikaisilla markkinoilla on ollut tarjolla käsityötuotteita lukuisilta eri aloilta, kuten puutuotteita, tekstiili-töitä, keramiikkaa ja taontatöitä. Tuotteiden täytyy olla valmistustavoiltaan ja materiaaleiltaan keskiajan henkeen sopivia, ja keskiaikainen linja tulee huomioida myös pakkauksessa, kojun koristelussa ja omassa pukeutumisessa.

– Arvostamme myyjien valinnassa selkeää, luonnonmateriaaleista valmistettua tuotekokonaisuutta, jo-ten laadukas, omaperäinen ja keskiajan henkeen sopiva käsityö on tuoteraadituksessa vahvoilla. Myyn-tipaikkaa voi hakea, vaikkei pääsisikään paikan päälle tuotenäytteitä tuomaan. Neuvot tähänkin löytyvät nettisivujen hakuohjeista, vinkkaa Keskiaikaisten markkinoiden myyjävastaava Meri Vuohu.

Viime kesänä Keskiaikaisilla markkinoilla oli mukana sata myyjää ja tapahtumassa vieraili
noin 160 000 kävijää.

Lisätietoja:
Meri Vuohu
tuotantoassistentti / myyjävastaava

puh. 040 132 9993
meri@keskiaikaisetmarkkinat.fi
http://keskiaikaisetmarkkinat.fi