Vi letar efter frivilliga till Medeltidsmarknaden

Föreningen Turun Suurtorin keskiaika ry letar efter ivriga frivilliga för Medeltidsmarknaden. Vi har öppnat registreringen av frivilliga på våra webbsidor.

Man kan fylla i ett formulär direk på webben genom att klicka HÄR.
(Obs! Endast på finska. [https://forms.gle/JhdZcRJK3DhyF3s38])

På Medeltidsmarknaden får de frivilliga arbeta med bland annat uppgifter som berör bygge av evenemangets kulisser, medverkan i städteamet samt i infopunkten som servicepersonal. Av de frivilliga förutsätts inga tidigare kunskaper om arbete i evenemangsproduktion – endast en käck attityd! Alla frivilliga utbildas i sina uppgifter.

Arbetet förutsätter frivilligt engagemang och ger ingen lön. Däremot erbjuds de frivilliga ett trevligt samfund, insyn i evenemangsproduktion, varierande arbetsuppgifter, mat under talkodagarna och också en Medeltidsmarknad t-shirt. Det frivilliga arbetet är vid sidan om praktiskt arbete även en möjlighet att få se hur ett stort evenemang byggs upp i kulisserna.

 

Medeltidsmarknaden arrangeras 25–28.6.2020 på Åbo Gamla Stortorg. Gratisevenemanget erbjuder program för hela familjen. Evenemanget arrangeras av den allmännyttiga föreningen Turun Suurtorin keskiaika ry. Ifjol medverkade nästan hundra försäljare på Medeltidsmarknaden och evenemanget besöktes av inalles cirka 136 000 personer.

 

Mer information:
Tiina Hartikainen
projektarbetare

tfn 040 132 9994
tiina@keskiaikaisetmarkkinat.fi
www.keskiaikaisetmarkkinat.fi